Tirsdag 01.09
Frokost: Banan og Avokadomos med nøtter og bær.
Oppskrift: 3 medium avokadoer og 3 medium bananer moses med stavmikser eller blender. Bland inn en juice fra en halv appelsin eller sitron. Strø på med nøtter og bær. Nok til ca.4 porsjoner.
Lunsj: Frokostkjøttkaker av bison (storfe) (med noe grønt attåt). Økologisk storfe kjøttdeig fåes som regel kjøpt på Meny eller Kiwi.
![]() |
Hentet fra: Naturlig mat av Mark Sisson, s.35 |
Middag: Grønnsaksgryte med kokos
![]() |
Hentet fra: Naturlig mat av Mark Sisson, s.121 |
Onsdag 02.09
Frokost: Varm frokostgrøt
![]() |
Hentet fra: Paleo - Sunnere, sterkere... av Sara Lossius, s.104 |
Lunsj: Rester fra tirsdagens middag, hvis ikke noe igjen se: lunsj tirsdag
Middag: Fisketaco med sitrusdressing og avokado
![]() | |||||||||
Hentet fra: Naturlig mat av Mark Sisson, s.142 |
Torsdag 03.09
Frokost: Pizzaomelett (Pizza frittata)
![]() |
Hentet fra: Naturlig mat av Mark Sisson, s.25 |
Lunsj: Rester fra onsdagens middag, hvis ikke noe igjen se lunsj tirsdag
Middag: Kål-ikke-ruletter
![]() |
Hentet fra: Natirlig mat av Mark Sisson, s.113 |
Fredag 04.09
Frokost: Bananlapper, ev. toppet med Ghee (klarnet smør) og/el. epleskiver/kanel/friske bær
(Bananer fås kjøpt økologisk på de fleste Norgesgruppen butikker, epler og kanel også,
bær kan man selv plukke, eller kjøpe fryst, hvis ikke, skyld godt!)
Oppsrkift: Ta 6 egg og visp dem godt, mos 3-4 bananer oppi de vispende eggene. Tilsett 2 ss mandelmel eller 4 ss malte mandler. Stek lappene på litt over middels varme ca 1 minutt på hver side (dette kan variere, men prøv dere fram). Blir lappene noe mørke, så trenger de ikke nødvendigvis være brent.
Lunsj: Eggmuffins og ev. litt rå grønnsaker/ salat som tilbehør
Oppskrift: 1 pakke med bacon (helst økologisk, se f.eks. Grøstad gris på Meny), 1/2 rød paprika, 5 egg, 2ss kokosmelk, 1 stor neve med spinat, 1/2 brokkoli, salt og pepper eller annet krydder.
Skjør baconet og paprikaen i små biter. Stek det lett i en panne. Visp egg og kokosmelk i en bolle. Hakk spinaten og tilsett eggeblandingen. Tilsett ønsket mengde krydder. Ha bacon og paprika i muffinsformene. Hell over eggeblandingen. Stekes midt i ovnen på 160 grader i 12-15minutter (Hentet fra: Paleo - Sunnere, sterkere og slankere med en naturlig livsstil av Sara Lossius, s.96)
Middag: Panert torsk og råkostsalat
![]() |
Hentet fra: Helt naturlig mat av René Zografos, s.58 |
Lørdag 05.09
Frokost: Grønn salat med avokado og hasselnøtter
![]() |
Hentet fra: Naturlig mat av Mark Sisson, s.64 |
Lunsj: Rester fra fredagens middag, hvis ikke noe igjen, se lunsj fredag
Middag: Fredagstaco (lørdagstaco) paleostyle
![]() |
Hentet fra: Paleo - Sunnere, sterkere... av Sara Lossius, s.114 |
Søndag 06.09
Frokost: Blomkålpuré med pølser og porsjerte egg
![]() |
Hentet fra: Naturlig mat av Mark Sisson, s.26 |
Lunsj: Rester fra lørdagens middag, hvis ikke noe igjen se lunsj fredag
Middag: Lammekoteletter i form med sopp og rosmarin med rotmos (trykk på link)
Fortsettelse følger...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar